Koneiden ja raskaan kaluston huollot ja varaosat nopeasti ja luotettavasti Helsingin seudulla

Tarjoamme kattavat palvelut huolloista muutostöihin sekä tuotteita varaosista lisävarusteisiin korjaamollamme Helsingin Tattarisuolla. Toteutamme työt edullisesti mutta laadusta tinkimättä. Työmme laatu puhuu puolestaan, ja asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huoltoautojemme ansiosta pääsemme myös näppärästi paikan päälle työmaalle.

Maansiirtokoneet ja purkukoneet

Stadin Service Oy:ltä saat maansiirto- ja purkukoneiden huollot ja korjaustyöt pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla toteutettuna. Hoidamme kuntoon kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, ja kaikenlaiset muut purku- ja maansiirtokoneet merkistä riippumatta. Lisäksi kauttamme on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita ja varaosia, kuten kouria, pilkkausvasaroita, kauhoja ynnä muuta.

Raskaat ajoneuvot

Kuorma-autojen ja pakettiautojen korjaukset ja varustelut hoidamme käden käänteessä. Erikoisosaamisaluettamme ovat kuorma-autojen vaihtolavalaitteet sekä Mercedes-Benz ja Volkswagen pakettiautot. Palvelemme kokonaisvaltaisesti varaosia ja varusteluita unohtamatta. Tarvitsitpa sitten valoja, korinosia, tai vaikkapa päälirakenteita, niin saat ne meiltä asennustöineen.

Pyydä tarjous

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan korjaamollamme Helsingin Tattarisuolla, ja vaihtoehtoisesti saat myös tilattua huoltoautomme suoraan luoksesi työmaalle. Kysy rohkeasti lisää – teemme mielellämme tarjouksen! Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon 0400 281 880 tai jättämälle meille viestin sivustomme yhteydenottolomakkeella, niin katsotaan miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua.